הכנה לקולונוסקופיה לטבעוני רגיש לגלוטן

17/07/2017

הכנה לקולונוסקופיה לטבעוני רגיש לגלוטן

שלום רב, אני צפוי לעבור בימים הקרובים בדיקת קולונוסקופיה. כהכנה לבדיקה' קיבלתי רשימת מזונות שמותר לצרוך אך כטבעוני ורגיש לגלוטן, איני יכול לצרוך אף אחד מהם (בשר, מוצרי חלב, לחם לבן, פסטה וכו'). מה בכל זאת מותר לי לאכול? האם מותר לאכול תפוחי אדמה ללא קליפה? אורז לבן (או אטריות אורז)? טופו? יוגורט סויה? אודה לרשימת מאכלים שניתן לצרוך. תודה מראש

פרופ' ניר וסרברג

כדאי לפנות לפורום גסטרואנטרולוגי


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
יש לכם שאלה? כתבו לנו ותקבלו תשובה אישית בדוא"ל מהרופא


קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

שאלות נוספות בנושא: הכנה לקולונוסקופיה לטבעוני רגיש לגלוטן

לחצו על הלינקים וצפו בשאלות של גולשים בנושאים השונים