צור קשר

כדי להתחיל לטפל, ולקבוע תור לד"ר ניר וסרברג, ניתן ליצור קשר באמצעות הטלפון, במספר 03-3741326, או באמצעות השארת פרטים בעמוד זה. אם ברצונכם לקבל פרטים נוספים על הסדרים עם חברות הביטוח השונות, ניתן לציין זאת בפנייתכם.

טלפון לזימון תורים: 03-3741326
פקס: 077-7551087
כתובת: רח' הברזל 20 רמת החייל קומה 1 קבלה מספר 10 (בתוך המבנה של המרכז הרפואי אסותא)
שעות פעילות: ימי ראשון, שלישי ורביעי בין 16-20. (לפי תיאום)
מענה טלפוני: 24/7

טופס יצירת קשר עם המרפאה



קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

14 שאלות גולשים בהמשך העמוד

19/01/2019

קרישי דם בצואה בכמות גדולה מאד

אמי בת 95 מזה יומיים הצואה עם קרישי דם גדולים וההמוגלובין ירד ל 8 אילו סיבות יכולות להיותשודנה

פרופ' ניר וסרברג

יש סיבות לדימום הקשורות בפי הטבעת ויש זהות הקשורות במעי כמו דלקת פוליפ גידול וכד 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
31/08/2018

שריפה ואי נוחות בפי הטבעת

שלום רב
אני בן 41 סובל כמעט חודשיים משריפה בפי הטבעת,הייתי אצל פרוקטולוג מומחה ולא אובחן טחורים כלל,הייתי אצל רופאי עור שטענו שיש אודם סביב פי הטבעת ונתנו לי משחות שונות ומגוונות בכל םעם כולל משחות עם קורטיזון,וכדורים נגד אלרגיה.
תפקידי נהג ואני סובל מכאבים בפי הטבעת ושריפה.
עד שאני מגיע הביתה אחרי מקלחת ומזגן שטיפת המקום ואז יש הקלה מועטה.
למחרת חוזר חלילה.
מה עליי לעשות?לא עוזרות המשחות ולא הרופאים ואני סובל.

פרופ' ניר וסרברג

אשמח לענות לשאלות בנושא סרטן המעי הגס 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
21/01/2018

תופעות

שלום רב , לפני שבוע עברתי קולנסקופיה עקב דם בצואה , נמצא פוליפ עם גבעול 3.5 ס"מ שהוצא במלוא והגבעול נחסם עם קליפס , נאמר שלא נראה בעייתי ושאם יש לו תאים לא תקינים הוסר במלוא טרם קיבלתי תשובות מביופסיה , מאז הקלונסקופיה התחילה להיות לי צואה דקה מאוד עם הפרשת ריר , האם יש קשר ? אודה לתשובה לחוצה מאוד

פרופ' ניר וסרברג

יש להפנות את השאלה בפורום גסטרואנטרולוגי 

אשמח לענות לשאלות בנושא סרטן המעי הגס 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
17/07/2017

חוששת למחלה

אני עם כאבים עזים בפנים של פי הטבעת כמו דקירות בהתקפים וזה בא תמיד לפני צועה..
ובנוסף יש לי כאבים באיזור המותניים האחוריים
והצועה שלי כבר תקופה לא תקינה או עצירות או שילשולים אין לי חום!!
האם יש חשש בכול זאת?

פרופ' ניר וסרברג

התלונות אינן ספציפיות דוקא לסרטן המעי אבל נשמע שצריך להבדק


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
06/04/2017

פעילות מעיים נפיחויות כאב בטן ודם כלוי

שלום אב
אני בן 51 ובמשך שבוע שהבטן כואבת כאב עמום הרגשת חולשה ונפיחות בבטן עם רעשים מפיעילות המעיים עשיתי קולונוסקופיה לפני 4 שנים והכל היה תקין גם בדיקות הדם ובדיקת הצואה תקינות

פרופ' ניר וסרברג

צריך להבדק ואולי להקדים את בקולונוסקופיה הבאה 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
05/03/2017

סרטן המעי הגב

שלום רב
לפני כשבועיים התגלה אצל אחותי(בת 50) סרטן המעי הגס מופנית לניתוח בעוד שבוע
בבדיקת סי טי הכל נראה נקי
אך.. לאחר יומייים הרופא התקשר אליי ( וטוב שכך) והודיע לי שישנו גוש על הריאה
אני לא מספרת לאחותי כוון שרק לפני שנה אחי ניפטר מסרטן ריאות ואחותי עדייין בטראומה נוראית
שאלתי היא האם זה לא מסוכן לחכות עם הגוש בריאה עד שיעבור הניתוח במעי על מנת לטפל בריאה?
תודה רבה

פרופ' ניר וסרברג

כללית , גוש בראה בנוכחות גידול במעי יכול להיות גרורה ואז יש לשקול טיפול מקדים לפני ניתוח ולברר שאכן זהו הממצא היחיד  ויכול להיות גידול ממקור ראתי ואז צריך לבדוק במה לטפל קודם הפרטים שנמסרו אינם מספיקים כדי להביע דעה 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
12/09/2016

תשובה לתסמינים

שלום אני בת 24 לפני 6 שנים היו לי כאבים חזקים בבטן הובחנתי בדלקת במעי הגס קוליטיס ואושפזתי לשבוע , אחרי כחודשיים עשיתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה .
מאז כבר כמה שנים אני סובלת מבטן נפוחה באופן תמידי בלי קשר למה אני אוכלת כי ככה אני מתעוררת בבוקר ,
שלשולים ועצירות באופן קבוע , ולאחרונה אני מרגישה גם כאבים עמומים ליד פי הטבעת בצד שמאל דווקא .
אני מציינת כי הבטן הנפוחה השלשולים והעצירויות קיימים כבר שנים באופן תמידי ועליתי במשקל בשנה האחרונה .
מה זה יכול להיות ?

פרופ' ניר וסרברג

אין אבחנה אחת לתלונות כל כך כלליות 

צריך לפנות לרופא ולבדוק 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
15/06/2016

דימום ביציאה וכאבי בטן

בן 34, התגלתה אצלי סוכרת סוג 2 לפני שנה וקצת עם A1C 9.1%, כיום הסוכרת מאוזנת A1C 6% באמצעות גלוקומין ודיאטה. מאז נטילת הגלוקומין סובל מיציאות רכות ושילשולים לסירוגין עם שיפור קל שנבע מהפחתה במינון.
לפני כשלושה שבועות התחילו כאבי בטן בחלק התחתון של הבטן וכן ברום הבטן, הכאב איננו קבוע ועובר ממקום למקום אבל עיקרו בחלק התחתון הימני. לאחר שבוע של כאבים במשך שלושה ימים סבלתי משילשולים מימיים לפחות 3-5 פעמים ביום שכלל דימום נוזלי עם קרישי דם בכל כיווץ , בסיום היציאה הדימום פסק. שבועיים עברו מאז והתופעה של הדימום הנוזלי פסקה אך עדיין קיים דימום על הנייר שמרגיש לי שקשור לריבוי היציאות.הכאבים לא פסקו.

בדיקות דם נרחבות שביצעתי השבוע מראות שהכל תקין פרט להמוגלובין-12.71 G/DL

רופא המשפחה הפנה אותי לכירוררג שיבדוק האם מדובר בטחורים פנימיים ולגסטרולוג, קבעתי תורים אך הם מועדם רחוק.
האם יש מקום לבדיקות נוספות? האם לבקש מרופא המשפחה הפנייה לבדיקה מסויימת? האם יש משמעות לחודש חודשיים מבחינת גילוי? במידה וכן איך ניתן לזרז

אשמח לתשובתך

פרופ' ניר וסרברג

נשמע תהליך בירור הגיוני יתכן שיה מקום לשקול קולונוסקופיה בהמשך 

לשבועות אין משמעות מבחינת הזמן 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
15/05/2016

מידי פעם דם בשירותים

שלום
אני לחוץ מהתופעה שיש לי מידי פעם דם בשירותים.לא באופן קבוע .יכול להיות שבמשך ימים הכל בסדר ופתום יש לי דם בלי כאבים .וזה עובר ונעלם.מדובר בדם טרי.
עשיתי בדיקה קולוסקופיה לפני חצי שנה והכל היה תקין.ניבדקתי שוב על ידי רופא והוא גם ביצע בדיקה פיזית על ידי עצבע.והוא טוען שיש מצב שלפעמים מתפוצץ לי כמו קריש דם כתוצאה מלחץ שדוחף תחור קטן או משהוא שאני לא כל כך מבין.העיניין הוא שהסיפור של דם בנייר חוזר על עצמו ולא מפסיק וזה מאוד מלחיץ אותי .מה לעשות

פרופ' ניר וסרברג

עשית מה שצריך

אם הקולונסקופיה נעשתה בצורה טובה בהכנת מעי טובה והיא שלילית הרי שאין מה להלחץ בהקשר למחלה גידולית. באשר לסיבת הדימום יתכן שההסבר שקיבלת נכון .תמיד תוכל לפנות לבדיקה נוספת

 


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
28/01/2016

דרכי טיפול שאינם טיפול כימוטרפי

אני בן 68 ולפני שלש שנים התגלה אצלי סרטן המעי הגס. עברתי סידרת הקרנות ולאחר מכן ניתוח להסרת הגידול. לאחר זמן קצר התגלו גרורות בריאות אך הגידול לא הצריך טיפול מיידי אלא מעקב בלבד. עכשיו, לאחר שלש שנים התחלתי טיפול כימוטרפי (שלשה טיפולים). כעת, אני בהפסקה. הטיפול היה קשה מאוד, ירדתי 9 ק"ג ואני סובל כאבים עזים וצריבות בפי הטבעת, תופעות בלתי נסבלות. בהמלצת פרוקטולוג אני מקבל טיפול של חוקן (פנטסה) אך אני מרגיש חלש מאוד ואין שיפור כלל. חשוב לציין שטרם הטיפולים הייתי איש חיוני וספורטאי ועכשיו אני אמנם, נלחם ומתמודד, אך שבור וחלש. האם יש עזרה נוספת שיכולה להינתן לי שאני לא יודע עליה? אשמח מאוד לתשובתך.

פרופ' ניר וסרברג

אם הבעיה היא בפי בטבעת איני רואה איך חוקניפנטאסה יעזרו . השאלה אם דלקת של הרקטום מקרינה - פרוקטיטיס . אם אכן כן זו בעיה לא קלה לטיפול ניתן לנסות חוקני סוקרלפאט. ולהגן על פי הטבעת עם משחות שמכילות אבץ כמו קרמים של תינוקות למשל . אם השילשול נובע מכמוטרפיה כדאי להתיעץ עם האונקולוג המטפל


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
16/11/2015

קונדילומה

שלום
האם הרופא מטפל בהסרת נגעים מפי הטבעת?

פרופ' ניר וסרברג
כן
ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
06/10/2015

הצרה בהשקה

מהוא הטיפול בהצהרה בהשקה לאור כריתה טוטאלית של מעי גס?

פרופ' ניר וסרברג

האפ בוצע פאוץ?

בעיקרות ניתן לבצע הרחבות . ניתן לשקול סטומה

ביצוע השקה מחדש יכול להתבמע לפעמים מכוון פי הטבעת עאך בדרך כלל יש צורך בכריתה בטנית . ניתוח גדול עם המשמעיות הכרורות בכך


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
22/04/2015

דם סמוי חיובי

בהמשך לשאלתי לגבי דם סמוי חיובי ברצוני לציין שלאחרונה עברתי בדיקות דם שיצאו טובות מאד, אני מרגישה מצוין ולצערי עליתי במשקל גילי 62 בתודה לי

פרופ' ניר וסרברג

כנ"ל


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.
26/03/2015

בדיקת דם סמוי חיובית

1. לפני הבדיקה לקחתי ויטמינים שונים כולל C אכלתי בשר, מאכלים אדומים וכל השאר שיש להמנע לפני הבדיקה.
2. את הדוגמית באמצעות מקלון הכנסתי למיכל קטן, ניערתי ושמתי במקרר, לקחתי לבדיקה לאחר 6 ימים.
3. בעת הבדיקה סבלתי מעצירות נוראה.
השאלה: כל אלה האם עשויים לתת תוצאה מוטעת?
שאלה נוספת באם ארצה לעבור בדיקת מעי הגס באמצעות גלולה. האם חברת הביטוח שלי תכסה זאת והיכן אני יכול לעשות זאת?
תודה רבה רבה על מענה מהיר

פרופ' ניר וסרברג

בדיקת צואה לדם סמוי יכולה להיות מוטה מכל מיני סיבות

יחגד עם זאת היא מצויינת כבדיקת סקר . במקרה של תוצאה חיובית חייבים להמשיך בירור


ד"ר ניר וסרברג,
מנהל היחידה לכירורגיה קולורקטלית בבית חולים בילינסון
וכירורג בכיר ואחראי מחלקת אשפוז כירורגית במערך הכירורגי של ביה"ח בילינסון.

שאלות נוספות בנושא: צור קשר
